Σεισμοσ Μυτιληνη - Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου.

Σεισμοσ Μυτιληνη - Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου.. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. Νέα αποστολή βοήθειας από μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της μυτιλήνης, προέκυψε άμεση ανάγκη παροχής βασικών αγαθών, προς. Ταρακουνήθηκε για τα καλά η μυτιλήνη από το σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε μεταξύ σαμοθράκης και λήμνου.

Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα.

Μυτιλήνη: Ακόμα και 13χρονος στη σπείρα που "ρήμαζε" το νησί!
Μυτιλήνη: Ακόμα και 13χρονος στη σπείρα που "ρήμαζε" το νησί! from www.newsit.gr
Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Νέα αποστολή βοήθειας από μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της μυτιλήνης, προέκυψε άμεση ανάγκη παροχής βασικών αγαθών, προς. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά.

Το εστιακό βάθος είναι 10 χλμ.

Το εστιακό βάθος είναι 10 χλμ. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Νέα αποστολή βοήθειας από μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της μυτιλήνης, προέκυψε άμεση ανάγκη παροχής βασικών αγαθών, προς. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη. Weather forecast mitilini, greece ▸.

Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Αρχική ελλαδα κοινωνια σεισμοσ μυτιληνη: Νέα αποστολή βοήθειας από μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της μυτιλήνης, προέκυψε άμεση ανάγκη παροχής βασικών αγαθών, προς. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Από αύριο το πρωί το «στρατηγείο» των εμπλεκόμενων φορέων και των ειδικών επιστημόνων θα λειτουργεί στη γενική γραμματεία αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής στη μυτιλήνη.

Σεισμός στη Μυτιλήνη: Ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε το νησί
Σεισμός στη Μυτιλήνη: Ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε το νησί from www.newsit.gr
Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Αρχική ελλαδα κοινωνια σεισμοσ μυτιληνη: Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη:

Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους.

Από αύριο το πρωί το «στρατηγείο» των εμπλεκόμενων φορέων και των ειδικών επιστημόνων θα λειτουργεί στη γενική γραμματεία αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής στη μυτιλήνη. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Το εστιακό βάθος είναι 10 χλμ. Αρχική ελλαδα κοινωνια σεισμοσ μυτιληνη: Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Ταρακουνήθηκε για τα καλά η μυτιλήνη από το σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε μεταξύ σαμοθράκης και λήμνου. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη.

Μια 43χρονη μητέρα δυο παιδιών νεκρή, δυο τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της μυτιλήνης, 15 περίπου τραυματίες που αποχώρησαν μετά τις πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Απεγκλωβισμός ζευγαριού ηλικιωμένων στη Βρίσα Λέσβου - ΤΩΡΑ
Απεγκλωβισμός ζευγαριού ηλικιωμένων στη Βρίσα Λέσβου - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
Από αύριο το πρωί το «στρατηγείο» των εμπλεκόμενων φορέων και των ειδικών επιστημόνων θα λειτουργεί στη γενική γραμματεία αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής στη μυτιλήνη. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος.

Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Νέα αποστολή βοήθειας από μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της μυτιλήνης, προέκυψε άμεση ανάγκη παροχής βασικών αγαθών, προς. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Αρχική ελλαδα κοινωνια σεισμοσ μυτιληνη: Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Weather forecast mitilini, greece ▸.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών σεισμοσ. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς.

Post a Comment

0 Comments

close